Tuotesarjat

Ihosi ansaitsee parhaimmat tuotteet. Kosmetologin ammattitaitoa on valita sinulle sopivat tuotteet.

Dermaviduals-tuotteet

Dermaviduals

Hajusteeton hoitosarja, joka sopii arimmallekin iholle.

Korneoterapeuttisen hoitomenetelmän idea on hoitaa ensin ihon sarveiskerros kuntoon, jolloin iho kuntoutuu myös pinnan alta. Hoitotuotteiden tehtävä on ennaltaehkäistä ihon häiriöitä, suojata ja säilyttää iho hyväkuntoisena.

Dermaviduals®-ihonhoitosarja sopii myös erittäin herkälle sekä allergiselle iholle. Tuotteissa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita, vaan ainoastaan hyvin siedettyjä, fysiologisia aineosia. Dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, emulgaattoreita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Doctor Eckstein

Biokosmetiikan edelläkävijä

Doctor Ecksteinin ihonhoitotuotteet saavat ihosi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta ja terveeltä. Tämän perheyrityksen johtoajatus on ihonhoito osana kokonaisvaltaista kauneuden- ja terveydenhoitoa. Jokainen tuote kehitetään harkiten ja valmistetaan huolella perheyrityksen omissa laboratorioissa Saksassa fysiologisista raaka-aineista ilman säilöntäaineita. Farmaseuttinen tutkimus on Doctor Eckstein -kosmetiikan tuotekehityksen ydin ja monet heidän innovaationsa ovat uudistaneet koko kosmetiikka-alaa.

Doctor Eckstein tuotteet

Phyris

Vaikuttavaa hoitoa ja ylellistä nautintoa

Kolmivaiheinen PHYRIS hoito-ohjelma saa ihosi hehkumaan nuorekkaana ja hyvinvoivana. Maailman johtavat kosmetiikka-alan tutkijat, dermatologit ja kokeneet kosmetiikkakemistit ovat kehittäneet PHYRIS-tuotteet, jotka valmistetaan uusimmalla teknologialla lääketeollisuudessa käytettyjen standardien mukaisesti. Tuotteissa käytetään luonnosta saatavia ensiluokkaisia vaikutusaineita.

ARTDECO

Yhdistele ja täydennä!

Kamomillasta saat palkitut ja helposti yhdisteltävät ARTDECO-meikit järkihintaan. Yhdistele tuotteet mielesi mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. ARTDECO-meikeillä teet kestävän ja kauniin meikin sekä loihdit upeat kynnet värikkäillä kynsilakoilla. ARTDECO-valikoimasta löydät myös tehokkaat hoitotuotteet käsille, kynsille, jaloille ja vartalolle.

Mosaiikkinapit_Eyeshadow-Base_Kamomilla