Laitehoidot

Laitehoidot ovat tehokkaita ja kivuttomia kosmetologin työkaluja parhaaseen hoitotulokseen pääsemiseksi.

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänikuorinta

Hellävarainen ja tehokas laitehoito

Ultraäänikuorinta kirkastaa, kohottaa ja puhdistaa hellästi mutta tehokkaasti. Monipuolista laitetta suositellaan sekä näppylöiden, aknen, juonteiden, ryppyjen että maksaläiskien hoitoon. Nopea ja tehokas menetelmä takaa välittömästi näkyvät tulokset. Syväkuorinnan ansiosta hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja niiden tehosta saa enemmän irti.

Timanttihionta

Tehokas ihon puhdistaja

Timanttihionnalla autetaan ihoa vastaanottamaan hoitovaikutukset ennen ja jälkeen hionnan. Timanttihionta soveltuu sekä kasvojen että vartalon kuorintaan. 

Nopea ja kivuton timanttihionta sopii erinomaisesti kiireiselle. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, ja säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa näkyvästi kauniimmalta.

Timanttihiontahoito on kivuton ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä naisille että miehille. Timanttihionta tasoittaa ihon pintaa ja ihon väri normalisoituu. Hoito kiinteyttää, tasoittaa juonteita, vaalentaa arpikudosta ja pigmenttiläiskiä, poistaa mustapäitä ja puhdistaa epäpuhtaudet ihon pinnalta.

Hoidon voi tehdä kasvojen ja selän alueelle. Sitä voi suositella erittäin rasvaisen, suurihuokoisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa ja se on allergiaystävällinen.  Hoitoa suositellaan 3-5 hoidon sarjana 14 päivän välein riippuen ihon kunnosta.

timanttihionta
innopen neulaushoito

Innopen-mikroneulaushoito

Veitsetön hoito ihon nuorennukseen

Innopen–mikroneulauksessa iho lävistetään ohuilla steriileillä neuloilla. Nämä pienet neulat saavat iholla aikaan mikrovaurion, jota iho lähtee luonnollisesti korjaamaan alkaen uudistamaan ihon tukikudosta (kollageenia ja elastiinia). Neuloilla tehdyt kanavat toimivat myös väylinä aktiiviraaka-aineiden
imeytymiselle syvemmälle ihoon.

Mikroneulaushoito on erittäin tehokas veitsetön hoito juonteille, laajentuneille ihohuokosille sekä arville. Mikroneulaus vahvistaa ihoa ja se sopiikin erinomaisesti ihon ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisyyn sekä hoitamaan jo alkavia ikääntymisen merkkejä.

Radiofrekvenssihoito

Kivuton ja tehokas hoito kiinteytykseen ja ryppyihin

Radiofrekvenssihoito hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoitotuloksia kuvaillaan uskomattoman hyviksi. Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin muodostusta, mikä on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

RF-hoito on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös ”harakanvarpaisiin” silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, ”hamsteripussit”, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys.

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen tai ne voi unohtaa kokonaan. RF-hoidolla saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla.

radiofrekvenssihoito